Farmarprofil
Draered Bergvalla
516 91 Dalsjöfors

0705-278094
info [at] farmarprofil.se
www.farmarprofil.se
Webbproduktion: Streamcode
 

Våra huvudLeverantörer

Arbetskläder:
     
  ToniLee www.tonilee.seFristads gör professionella, snygga och bekväma arbetskläder som verkligen håller. De är designade av experter för att skydda dig från tuffa miljöer, smutsiga jobb och dåligt väder. Skapade för att du ska ha dina verktyg till hands, ge ett professionellt intryck och förmedla din personliga stil.
 


Sedan 60 år tillbaka utvecklar och tillverkar ToniLee ett starkt sortiment av yrkeskläder som kännetecknas av högsta kvalitét, passform och prisvärdhet.
     
     
Profil-/fritidskläder:
     
Acode www.acodeactive.com   Sandryds www.sandryds.comDu som väljer Acode kan glädja dig åt sportiga kläder för aktiva människor. Det handlar om snygg design utan att vara fashion, om detaljer som överraskar lika mycket som priset, om den där speciella skandinaviska känslan och om kvalitet som känns in på bara kroppen.
 


Sandryds sortiment sträcker sig från basplagg till jackor samt funktionsplagg i material som klarar ett aktivt arbete/fritid. Deras elektronikavdelning består av produkter som mp3-spelare, USB-minnen, hemelektronik och andra elektronikprodukter.
     
     
Reflexvästar:   Kepsar:
     
Reflectil www.reflectil.com   GTK www.trendeagle.com/svReflectil utvecklar, tillverkar och marknadsför varselprodukter.
De två största affärs-områdena är lättare varselplagg och reflexmaterial.
 


GTK har mer än 30 års branscherfarenhet för kepsar och mössor. De bygger verksamheten på att ge kunderna snabb service med hög kvalité.
     
     
Presentartiklar:
     
STILO www.stilo.se   Plastprint www.plastprint.seStilo är ett grossistföretag inom branschen: ”profil och presentreklam”. De lagerhåller en mängd olika produkter såsom: kulspetspennor, blyertspennor, isskrapor, kapsylöppnare, miniräknare, korkskruvar etc.
 


Plastprint är en av Sveriges största och marknadsledande leverantörer av presentreklam och promotionprodukter. Deras breda sortiment består av prisvärda och användarvänliga produkter som är idealiska reklambärare och som får sin personliga prägel genom kundens tryckta budskap.
     
     
Exklusiva skjortor med stil:   Reklamgodis:
     
Ernst Alexis www.ernstalexis.se   BREGMOS www.reklamgodis.seInformation kommer...
 


Bregmos är verksam inom branschen "Reklamgodis".